2012. április 5., csütörtök

változás vagy változtatás?

olvasod, hogy neki sikerült: egyszer csak fogta magát, otthagyta a cégét, a jól fizető állását, a szép autóját és elment bálnamentőnek. azt szokták mondani erre, hogy kiégés. amikor még szépen ment minden a maga útján velem, akkor én is így gondoltam. néha arra is gondoltam, hogy hét évente el kellene tudni mennie az embernek egy éves - na jó, legyen fél, de legalább egy negyed - megújulásra, hogy ne égjen ki. és akkor minden jó lesz.
most, hogy a barátnőm szerint kiégési tüneteim vannak, azt hiszem, hogy nem égtem ki, hanem helyre akarnak kerülni a dolgok. és nem akarom megvárni amíg el KELL mennem valahova messze, hogy megtaláljam magamat. mert itt vannak a számomra fontos emberek, a fontos energiák, csak itt tudok hazatalálni.

lassan fogunk haladni, hogy észrevegyük, merre megyünk.
(a képet bode készítette)





erre az útra hívlak. nem lesznek itt fennkölt dolgok, ne várj lelki elemózsiára. azt szeretném, ha a sok sok ötlet, információ, ami kering körülöttünk, praktikus, a mindennapi tudatosságot segítő támasszá állna össze. (a blog céljáról a miért írom aloldalon olvashatsz többet.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése